O protektiranju

Posted

Ako je vozna površina spoljne gume istrošena, onda je samo 30% gume pohabano. Vrednost materijala koji je preostao na telu (kostura) gume iznosi 70% celokupne vrednosti spoljne gume. Obnavljanje zaobljenosti spoljnih guma KRAIBURG tehnologijom omogućava tu vrednost i redukuje Vaše troškove za spoljne gume. U Zapadnoj Evropi su 50% svih guma za kamione i autobuse gume sa obnovljenom zaobljenošću.Radialne spoljne gume za kamione i autobuse se mogu obnavljati do tri puta. Zaobljavanje avionskih spoljnih guma se moze vršiti do devet puta.

Potencijal za uštedu sa KRAIBURG voznim profilima (šarama) KRAIBURG– vozni profili su proizvedeni od mešavine gume se optimalnim otporom na obrtanje. Redukovani otpor na obrtanje utiče na smanjeno zagrevanje u spoljnoj gumi, poboljšani vozni efekat i smanjenu potrošnju goriva. Sve to je utvrdeno u jednom komparativnom testu u praksi od strane TUV-Automative-Centar u Minhenu:

Kao što je dokazano u istraživanjima TUV Automative Gmbh. (Ispitno podrucje br. 70005411, 10/2000), spoljne gume koje su obnovljene KRAIBURG matrijalima pokazuju izrazito nižu potrošnju pogonskog goriva kao uporedive produkte drugih proizvođača.

TUV AUTOMATIVE Ges.MBH. 10/2000

QR Code Business Card